Contact

AirQon

Festivals en Nederland gaan goed samen. Jaarlijks zijn er tienduizenden feesten in de open lucht die druk bezocht worden.
Jammer alleen dat de stroom voor het evenement vaak nog door vervuilende dieselgenerators wordt geleverd. Slecht voor klimaat EN gezondheid. Dat gaat AirQon anders doen!
AirQon gebruikt stroom uit elektrische auto’s van bezoekers om het festival te draaien. Zo is de koeling van je drankje, de geluidinstallatie of zelfs een complete camping duurzaam door gewoon lekker met de auto te gaan tot op het festivalterrein. Lekker duurzaam.

Hoe werkt AirQon?
Op het platform van AirQon ontmoeten festivalorganisator en elektrische rijder elkaar. De organisator rekent uit hoeveel auto’s hij nodig heeft om zijn evenement te draaien en meldt zijn evenement aan. Als elektrische rijder kun je je aanmelden voor een evenement. Je parkeert je auto op een speciale plek, krijgt allerlei voordelen zoals een gratis ticket en geniet nog meer van het festival omdat je zelf bijdraagt aan de verduurzaming.
Op het platform worden ook afspraken gemaakt; hoeveel stroom mag het evenement uit de auto halen zodat je nog netjes thuiskomt?
Wat krijgt de rijder als vergoeding en wat doen we als er schade is?
Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Doe je mee? Meld je aan!

AirQon, Crowd Powered Solutions

fr_FRFrench