F&L Powerrental

Totaalleverancier in stroom, water, warmte en licht

Naast stroomvoorzieningen biedt F&L Powerrental een compleet pakket van watertechniek, klimaatbeheersing en werklichtvoorzieningen. Waar nodig kunnen we een project zonder voorzieningen standalone aanbieden met de totale infrastructuur. F&L Powerrental voorziet u van drinkwater, spoelwater en legt het afvoersysteem aan. Wij verzorgen warmteoplossingen van kleine tot grote ruimtes. Wij bieden een ruim assortiment aan lichtmasten, noodlicht en tubes. Door de diversiteit van onze producten biedt F&L Powerrental altijd maatwerk. U kunt complete stroomnetwerken & waternetwerken bij ons huren, die wij voor u transporteren en op locatie monteren en demonteren. Losse verhuur is ook mogelijk.

Groen

F&L Powerrental is een groene onderneming. Naast onze groene bedrijfskleur investeren wij ook in de toekomst voor mens en milieu. Wij geloven in slimme oplossingen door gebruik van de nieuwste hedendaagse technologie. Hierdoor ontwikkelt F&L Powerrental in eigen beheer producten die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Wij bieden altijd maatwerk.

Kwaliteit en service

Alle producten van F&L Powerrental worden in eigen beheer onderhouden en gekeurd. Onze specialisten zorgen voor de periodieke keuringen en het kwaliteitsbeheer. Wij staan voor uitstekende kwaliteit, veilige producten en een snelle levering. F&L Powerrental levert meer dan alleen materialen. Heeft u vragen of speciale wensen? Wij denken met u mee over een passende oplossing voor uw project. Onze specialisten staan 24 uur per dag voor u klaar.

nl_NLDutch